Naast de Scale Innovation Award ook een publieksprijs en waarderingsprijs uitgereikt

Coffee Based heeft de Scale Innovation Award 2023 gewonnen met de Koffie Recycle Service. Op de avond zijn nog twee prijzen uitgereikt:
de publieksprijs en de waarderingsprijs voor kansrijke startup.

Publieksprijs

Een ervan is de Publieksprijs. Met de Digital Production Control System won Laskar Puntlastechniek gisteren deze award. Dit jaar konden de gasten van het evenement voor het eerst hun winnaar kiezen. Na het tellen van de stemmen kon Wim Goedhart, CEO van het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam, de award ophalen. Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL voor Ondernemers, overhandigde deze prijs. De innovatie DPCS valt onder de categorie Smart Industry. Het gaat om een digitale innovatie die ervoor zorgt dat er geen fouten meer ontstaan in het lasproces. Het systeem wordt toegevoegd aan een standaardmachine die op basis van data die 100% effectiviteit realiseert tijdens het lassen. Dit voorkomt hoge kosten waar de lasindustrie op het moment mee te maken heeft.

Waarderingsprijs voor kansrijke startup

Ingenieursbureau Klink won de Waarderingsprijs voor kansrijke startup. Franchiseondernemer Mellanie Dellaert overhandigde de prijs, een voucher voor twee coachinggesprekken, aan Marijn Klink. Met hun innovatie neemt Klink het risico weg door een inspectiedrone ondergrondse tankinspecties te laten verrichten, in plaats van een persoon. Deze innovatie valt onder de categorie Smart Industry.

Smart Campus Leerpark

De organisatie van de Scale Innovation Award is in handen van Smart Campus Leerpark (Scale). Smart Campus Leerpark is dé hotspot voor toegepaste technologische innovatie. De allereerste campus die digitale- en fysieke innovatie écht weet te verbinden. Waar wereldspelers samenwerken met het MKB, scale-ups en kennisinstellingen aan de producten van morgen.

Innovatie stimuleren
De uitreiking van de Scale Innovation Award is het eerste evenement van Scale en vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Met de award willen we een podium bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en daarmee verdere innovatie stimuleren. Dat kunnen we niet alleen: verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid, de zogenaamde triple helix, hierbij betrekken is één van de uitgangspunten van campus en dus ook voor deze award!

Bouwen aan een netwerk

De Scale Innovation Award en het proces eromheen zijn zo opgezet, dat iedereen er iets mee wint. In de aanloop naar de uiteindelijke prijsuitreiking worden er verschillende momenten georganiseerd, waarop de deelnemende bedrijven en organisaties zich aan elkaar en de regio kunnen presenteren.

Innovatie in de regio een podium geven én stimuleren

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© SCALE Innovation award - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt