Partners en sponsoring

Word sponsor en steun innovatie in de regio!

Met veel enthousiasme kondigen we een nieuw initiatief aan: de Scale Innovation Award. Innovatie in de regio een podium geven én stimuleren; dat is waar Award voor staat. Het is dé kans voor innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoeksche Waard en Molenlanden) om zichzelf presenteren! De Award wordt uitgereikt voor vier categorieën: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg en Human Capital. Naast het verkozen kunnen worden tot beste innovatieve dienst of product in de regio, levert het winnen én meedoen vooral ook publiciteit, kennis en netwerk op.

Smart Campus Leerpark
De organisatie van de Scale Innovation Award is in handen van Smart Campus Leerpark (Scale). Smart Campus Leerpark is dé hotspot voor toegepaste technologische innovatie. De allereerste campus die digitale- en fysieke innovatie écht weet te verbinden. Waar wereldspelers samenwerken met het MKB, scale-ups en kennisinstellingen aan de producten van morgen.

Innovatie stimuleren
De uitreiking van de Scale Innovation Award is het eerste evenement van Scale en vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Met de award willen we een podium bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en daarmee verdere innovatie stimuleren. Dat kunnen we niet alleen: verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid, de zogenaamde triple helix, hierbij betrekken is één van de uitgangspunten van campus en dus ook voor deze award!

Bouwen aan een netwerk
De Scale Innovation Award en het proces eromheen zijn zo opgezet, dat iedereen er iets mee wint. In de aanloop naar de uiteindelijke prijsuitreiking worden er verschillende momenten georganiseerd, waarop de deelnemende bedrijven en organisaties zich aan elkaar en de regio kunnen presenteren.

Wil jij innovatie in de regio stimuleren en innovatieve bedrijven en organisaties een steuntje in de rug geven? Dat kan door dit event met een financiële bijdrage leveren te sponsoren!

Neem contact op per email of WhatsApp met Arie van den Herik:

  • E | avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl
  • T | 06 51508417

 

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

arie@scale-innovationaward.nl
06 - 51 50 84 17

© SCALE Innovation award - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt