Innovatie in de regio een podium geven én stimuleren

Word sponsor

Met veel enthousiasme kondigen we een nieuw initiatief aan: de Scale Innovation Award. Innovatie in de regio een podium geven én stimuleren; dat is waar Award voor staat. Het is dé kans voor innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoeksche Waard en Molenlanden) om zichzelf presenteren! De Award wordt uitgereikt voor vier categorieën: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg en Human Capital. Naast het verkozen kunnen worden tot beste innovatieve dienst of product in de regio, levert het winnen én meedoen vooral ook publiciteit, kennis en netwerk op.

Smart Campus Leerpark
De organisatie van de Scale Innovation Award is in handen van Smart Campus Leerpark (Scale). Smart Campus Leerpark is dé hotspot voor toegepaste technologische innovatie. De allereerste campus die digitale- en fysieke innovatie écht weet te verbinden. Waar wereldspelers samenwerken met het MKB, scale-ups en kennisinstellingen aan de producten van morgen.

Innovatie stimuleren

De uitreiking van de Scale Innovation Award is het eerste evenement van Scale en vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Met de award willen we een podium bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en daarmee verdere innovatie stimuleren. Dat kunnen we niet alleen: verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid, de zogenaamde triple helix, hierbij betrekken is één van de uitgangspunten van campus en dus ook voor deze award!

Bouwen aan een netwerk

De Scale Innovation Award en het proces eromheen zijn zo opgezet, dat iedereen er iets mee wint. In de aanloop naar de uiteindelijke prijsuitreiking worden er verschillende momenten georganiseerd, waarop de deelnemende bedrijven en organisaties zich aan elkaar en de regio kunnen presenteren.

Tijdspad
De jury is inmiddels geformeerd, de criteria zijn vastgesteld en de inschrijfformulieren uitgezet.

Op 26 september presenteren de genomineerden zich tijdens het feestelijk event, met borrel en diner in de Duurzaamheidsfabriek. Per thema wordt er een winnaar bekend gemaakt. De klapper van de avond is de ‘overall’ winnaar: één van de vier themawinnaars.

De in totaal vier winnaars van de avond, krijgen op 13 oktober de kans zich te presenteren tijdens de Inspiratiedag van de Werkgevers Drechtsteden. Tijdens het Spotlight On event, van 14 t/m 19 november wordt de grote winnaar van de Scale Innovation Award in de spotlights gezet.

Vanzelfsprekend is er bij alle events ook nadrukkelijk ruimte om te ontmoeten, te netwerken en zaken te doen.

Als sponsor kun jij aanwezig zijn bij dit feestelijke event op 26 september in de Duurzaamheidsfabriek! Daarnaast word je ook uitgenodigd voor de evenementen in oktober en november.

Wil jij innovatie in de regio stimuleren en innovatieve bedrijven en organisaties een steuntje in de rug geven? Dat kan door dit event met een financiële bijdrage leveren te sponsoren!

Sponsorpakketten
We bieden de volgende sponsormogelijkheden aan:

KEYSPONSOR € 2.000

  • Je krijgt de beschikking over een eigen “tafel” (een ontmoetingsplek waar je jouw gasten ontvangt). Deze biedt ruimte aan 8 personen.
  • Zichtbaarheid voor jouw organisatie: op de website, in de verdere aankondigingen, maar ook tijdens het event zelf zal jouw (organisatie) logo zichtbaar zijn.
  • We bespreken samen de mogelijkheid een onderdeel van het programma te adopteren.

HOOFDSPONSOR € 1.500

  • Je krijgt de beschikking over een eigen “tafel” (een ontmoetingsplek waar je jouw gasten ontvangt). Deze biedt ruimte aan 8 personen.
  • Zichtbaarheid voor jouw organisatie: op de website, in de verdere aankondigingen, maar ook tijdens het event zelf zal jouw (organisatie) logo zichtbaar zijn.
  • Je krijgt een schriftelijke peview van de inzendingen.

SUBSPONSOR € 600

  • Je krijgt de beschikking over een eigen “tafel” (een ontmoetingsplek waar je jouw gasten ontvangt). Deze biedt ruimte aan 4 personen.
  • Zichtbaarheid voor jouw organisatie: Tijdens het event zelf zal jouw (organisatie) logo zichtbaar zijn.

Dit event sponsoren en daarmee innovatie in de regio stimuleren?

Neem contact op per email of WhatsApp met Arie van den Herik:

  • E | avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl
  • T | 06 51508417Slim voorraadbeheer in het ziekenhuis

Het ‘smart’ maken van voorraadbeheer in het primaire proces van een afdeling van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Monitoren van scheepsassen

Schepen worden steeds geavanceerder.

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© SCALE Innovation award - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt