Meld jouw innovatie nu aan!

Inschrijving Scale Innovation Award 2022 geopend

Heeft jouw bedrijf of organisatie een innovatieve ontwikkeling op het gebied van Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg of Human Capital? Dan kun je deze vanaf nu aanmelden voor de Scale Innovation Award 2022. De innovatie kan betrekking hebben op een product, dienst, proces of business model. Voorwaarde is dat de innovatie nieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde.

Wanneer jouw innovatie genomineerd wordt door de jury, krijg je een uniek podium om deze te presenteren aan een uiterst relevant netwerk binnen onze regio en daarbuiten. Met de award zijn geen materiële prijzen te winnen, maar het levert je de juiste exposure op om je innovatie verder te brengen. Met jouw deelname open je deuren die anders gesloten zouden blijven.

Om je innovatieve ontwikkeling aan te melden voor de Scale Innovation Award 2022, vul je dit deelnameformulier in. Het is slim om bij het invullen rekening te houden met de beoordelingscriteria van de jury. Mail het ingevulde formulier én de gevraagde bijlagen vervolgens naar avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl.. De uiterste inschrijfdatum is 07 september 2022.

Meer weten?
Met vragen kun je contact opnemen met projectleider Arie van den Herik via 06-51508417

Slim voorraadbeheer in het ziekenhuis

Het ‘smart’ maken van voorraadbeheer in het primaire proces van een afdeling van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Monitoren van scheepsassen

Schepen worden steeds geavanceerder.

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© SCALE Innovation award - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt