Scale Innovation Award
11 maart 2024

Na een succesvolle eerste editie kondigen we met veel enthousiasme de Scale Innovation Award 2024 aan. De tweede editie zal plaatsvinden op maandag 11 maart 2024 in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. De Award betreft een regionale prijs en is bedoeld om innovatie in de regio een podium te geven en aan te zetten tot nieuwe innovaties. Voor bedrijven en organisaties uit de innovatieve regio (Drechtsteden, Gorinchem, Hoeksche Waard en Molenlanden) is dit dé kans om zichzelf te presenteren en een netwerk op te bouwen.

Ook dit jaar kunnen bedrijven en organisaties zich inschrijven met een product, dienst, proces of business model. Naast de Scale Innovation Award 2024 wordt tijdens het event een Publieksprijs uitgereikt en een Waarderingsprijs voor een kansrijke startup. Ook worden er prijzen uitgedeeld voor onderwijsprojecten met impact. Deelname aan de Scale Innovation Award levert deelnemers veel publiciteit, kennis én een uitgebreid netwerk op. In aanloop naar het event wordt meer informatie gedeeld over de juryleden, de randvoorwaarden en de beoordelingscriteria die dit jaar gelden.

Winnaar Scale Innovation Award 2023
De Scale Innovation Award werd afgelopen editie voor het eerst uitgereikt onder een groep van vierteen indrukwekkende nominaties. Het bedrijf Coffee Based eindigde als winnaar en ging naar huis met de Award dankzij hun Coffee Recycle Service. Deze innovatie zorgt ervoor dat koffiedik wordt gebruikt als energiebron of grondstof voor nieuwe producten, zoals onder andere plantenpotten en koffiekopjes. Hiermee maakte Coffee Based het koffiezetten circulair. Als onderdeel van de juryprijs mocht Coffee Based zich aan het high tech ecosysteem van Zuid-Holland presenteren tijdens het jaarevenement van Hi Delta in de Van Nelle fabriek. Dit event trok ruim 400 bezoekers.

Organisatie Scale Innovation Award 2024
Vanuit haar strategische positie ten opzichte van mainport Rotterdam, de uitstekende infrastructuur met verbindingen via weg, water en spoor én haar unieke karakter investeert Smart Delta Drechtsteden volop in de toekomst. Onder deze vlag bouwen bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen aan een economisch sterke regio, waar het prettig wonen, werken, studeren en leven is. Op Smart Campus Leerpark werken studenten, kennisinstellingen, startups en bedrijfsleven samen aan hightech maakoplossingen voor onder andere de energietransitie. Met de Scale Innovation Award maken Smart Delta Drechtsteden en Smart Campus Leerpark de innovaties in de regio zichtbaar en bieden zij een podium aan de bedrijven die deze ontwikkelingen op gang brengen.

Meer informatie
Bedrijven en organisaties kunnen zich vanaf eind september aanmelden met hun innovatie via deze website. Het aanmeldformulier wordt op een later moment gepubliceerd. Komende periode wordt de website verder aangevuld met nadere informatie. Voor aanvullende vragen over de Scale Innovation Award, neem contact op met projectleider Arie van den Herik via het e-mailadres:
arie@scale-innovationaward.nl.

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

arie@scale-innovationaward.nl
06 - 51 50 84 17

© SCALE Innovation award - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt