Agenda

De jury is inmiddels geformeerd, de criteria zijn vastgesteld en de inschrijfformulieren uitgezet.

Op 13 maart presenteren de genomineerden zich tijdens het feestelijk event, met borrel en diner in de Duurzaamheidsfabriek. Per thema wordt er een winnaar bekend gemaakt. De klapper van de avond is de ‘overall’ winnaar: één van de vier themawinnaars.

NU

Aanmelden sponsoren

Wil jij innovatie in de regio stimuleren en innovatieve bedrijven en organisaties een steuntje in de rug geven? Dat kan door dit event met een financiële bijdrage leveren te sponsoren!

t/m 31 januari 2023

Inschrijven Scale Innovation Award

Om je innovatieve ontwikkeling aan te melden voor de Scale Innovation Award 2023, vul je dit deelnameformulier in. Het is slim om bij het invullen rekening te houden met de beoordelingscriteria van de jury. Mail het ingevulde formulier én de gevraagde bijlagen vervolgens naar avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl.. De uiterste inschrijfdatum is 31 januari 2023.

13 maart 2023

Nominatie en Uitreiking

Op 13 maart 2023 presenteren de genomineerden zich tijdens het feestelijk event, met borrel en diner in de Duurzaamheidsfabriek. Per thema wordt er een winnaar bekend gemaakt. De klapper van de avond is de ‘overall’ winnaar: één van de vier themawinnaars.

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

arie@scale-innovationaward.nl
06 - 51 50 84 17

© SCALE Innovation award - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt